Tietoja ja leirin hinta

Valtakunnallinen Popjazzleiri järjestetään 10.-19.7.2024. (HUOM! Ennakkotiedoista poikkeava aloituspäivä) Leiri on tarkoitettu aikuisille ja nuorille – niin musiikin opiskelijoille, harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Leirin tavoitteena on muusikkouden kehittäminen yksilöllisen ohjauksen, ryhmäopetuksen ja yhtyesoiton avulla. Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen sekä luovuus ovat tärkeitä aiheita musiikkitietouden kasvattamisen ja erilaisten harjoitusmenetelmien oppimisen lisäksi.

Popjazzleiri on toiminut koulutuspaikkana ja motivaation lähteenä monille musiikin harrastajille ja ammattilaisille: Moni muusikko jazzin, popin kuin rockinkin alueelta on käynyt popjazzleirillä, mm. Iiro Rantala, Rami Eskelinen, Sami Kuoppamäki, Manuel Dunkel, Maija Vilkkumaa, Ville Valo, Alexi Laiho, Sami Yaffa, Olavi Uusivirta, Teemu Viinikainen, Jukka Eskola, Linda Fredriksson, Aki Rissanen, Nina Tapio, Erin, Riitta Paakki, Emma Salokoski, Antti Lehtinen, Tuomas Peippo, Tuomo Prättälä vain muutamia mainitaksemme. Bändejä, joiden riveistä löytyy Popjazzleirin käyneitä on mm. Haloo Helsinki, Battle Beast, Karina, Brymir, Mopo, Cyan Kicks sekä Roope Salminen ja Koirat.

Leirin faktat

Leiri järjestetään 10.-19.7.2024 Nakkilassa. Leirille ei ole ikärajaa, alaikärajasuositus 13v. Yleensä musiikki ja sen tekeminen riittää ohjelmaksi virallisen ohjelman lisäksi. Yläikärajaa ei ole, leirillä on joka kesä noin kolmasosa täysi-ikäisiä leiriläisiä.

Leirin opiskelupäivät sisältävät:

  • yksityistunnin (á 30 min.) omassa instrumentissa
  • 60 minuutin mittaisen yhtyesoitto-opetuksen

Tämän lisäksi leirillä on teorian opetusta (lue enemmän), muita yksittäisiä luentoja ja jameja. Leirillä järjestetään myös täydennyskoulutuskurssi muusikoille ja musiikinopettajille (lisätiedot kristian@popjazzleiri.com). Vapaa-aikana harjoitellaan ja ollaan yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Otathan huomioon että erillistä vapaa-ajan ohjaajia ei ole mutta leirillä on 70 musiikista innostunutta tyyppiä ja henkilökunta vielä siihen päälle!

Loppukonsertteja suunnitellaan pidettäväksi kaksi. Leiriläiset esiintyvät Pori Jazz -festivaalilla Kirjurinluodon Jazzpuistossa olettaen että yhteistyö Pori Jazzin kanssa jatkuu entiseen malliin. Kaikki yhtyeet esiintyvät leirin loppukonsertissa, joka on julkinen kaikille avoin monipuolinen ja pitkä konsertti.

Leirin hinta on 575 euroa. Hintaan sisältyy opetus, majoitus ja täysihoito (neljä ateriaa/päivä). Ammatillisen täydennyskoulutuksen tarkempi sisältö räätälöidään henkilökohtaisesti ja sovitaan yhdessä, osallistujan tarpeiden pohjalta. Leirille otetaan enintään 70 opiskelijaa, hakuaika päättyy 17.5.2024Ilmoittaudu nyt!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Historiaa

Popjazzleirin historiikin pääset lukemaan osoitteessa: https://popjazz.fi/PJK50/popjazzleiri/

Popjazzleirin johtajat:

Kristian Wahlström (FT, ammattikitaristi, musiikkipedagogi YAMK) Leirin taiteellinen johto, koulutusvastaava sekä ammatillisen koulutuksen suunnittelu.

e-mail: kristian@popjazzleiri.com

Paula Herkman (FM, basisti, baritonifonisti) Tiedotus, suunnittelu, koordinointi ja talous.

e-mail: paula@popjazzleiri.com

Leirin johtajat Kristian Wahlström ja Paula Herkman Spinal Tap-paidoissaan v.2012

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *