Opettajat

Kesän 2021 opettajina mm.

Mikko Jokinen (yhtyeet, laulu) on opiskellut Pop & Jazz Konservatoriossa ja laulanut/soittanut useissa cover- ja originaalibändeissä (mm. Retronauts, Genital Motors, Rivendell, Ma Baker’s Soul Factory, Hector, Zappajahai). Musiikkiteatteripuolella Mikko on kysytty esiintyjä, mm. Billy Elliott, Rockville, Avenue Q, Evita, Les Misérables, Hair, Miss Saigon, Cherbourgin Sateenvarjot. Mikko on aloittanut leiriuransa oppilaana ja kuuluu nykyisin opettajien vakiokaartiin.

Raila Kulokari (teoria) on freelance-saksofonisti ja -huilisti, säveltäjä sekä sovittaja. Hän työskentelee nykyään eritoten Riku Niemi Orchestran riveissä. Takanaan hänellä on monipuolista työkokemusta mm. teattereissa ja keikkamuusikkona. Raila on valmistunut saksofoninsoiton- ja teorianopettajaksi Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta ja työskentelee Pop & Jazz Konservatorion opettajana sekä luottamustehtävissä esimerkiksi Suomen Muusikkojen liitossa. 

Eliina Mäkiranta (piano, yhtyeet) johtaa omaa yhtyettään Eliina Mäkiranta Quartetia (jonka ensimmäinen levy julkaistiin vuonna 2013) ja toimii freelance-muusikkona. Eliina  on valmistunut jazz-musiikin maisteriksi (Sibelius-akatemia) sekä Pop/jazz pianopedagogiksi ( Stadia ). Keikkailun ohessa hän työskentelee pianonsoiton ja yhtyeiden opettajana Porvoonseudun musiikkiopiston rytmimusiikkiosastolla.

Olli Ojajärvi (puhaltimet, yhtyeet) on arvostettu ammattisaksofonisti. Hän on opiskellut musiikkia mm. Sibelius-Akatemian jazz-osastolla. UMOn lisäksi Olli tunnetaan myös  Ojajärvi-Kannaste Quartetista ja SoSo-yhtyeestä. Opettajana Olli on toiminut mm. Sibelius-Akatemiassa ja Joensuun, Kuopion ja Jyväskylän konservatoriossa. Ollin opissa kaikki puhaltajat saavat osaavaa ohjausta improvisaation saloihin.  Leirin vakiokalustoon Olli on kuulunut yli vuosikymmenen ajan.

Tuomas-Rauhala_JH_Audio.jpg Tuomas Rauhala (rummut, yhtyeet) on ollut opettajana leirillä jo useana kesänä. Opiskeluja hänellä on  Pop&Jazz konservatoriosta ja Metropoliasta. Tuomas on tunnettu oman yhtyeensä For The Imperiumin keulakuvana. Tämän lisäksi hän on varsin kysytty muusikko ja soittanut esim. Mikael Gabrielin, Kasmirin, Redraman, Abreun,  Saara Aallon ja Poet Of The Fallin bändeissä. Tuomas on perustanut yhdessä Jaska Lukkarisen kanssa Helsinki Drum Academyn.

Mikael Suomela (kitara, yhtyeet) on ammattikitaristi, Pop & Jazz Konservatorion kasvatti. Hän on soittanut kitaraa Nina Tapion & Hanna-Riikka Siitosen, Arja Saijonmaan, Matin ja Tepon, Anneli Sarin, Milana Misicin, Grupo Cafen ja Caipirinhan kanssa sekä monissa muissa kokoonpanoissa. Mikaelilta on ilmestynyt helmikuussa 2015 instrumentaali-EP Some Safe Haven (jota voi kuunnella/ostaa täältä) sekä kesäkuussa 2015 yhdessä Jukka Backlundin kanssa tehty Jasscordeonin EP (Spotify/iTunes) . Mikaelin kitaransoittoa tai tekstejä voi kuulla myös mm. Milana Misicin, Anneli Sarin, John Klugen ja Meu Samba – levyillä. Opettajana Mikael on toiminut Malmin musiikkikoulussa, Pitäjänmäen musiikkiopistossa, musiikkikoulu Groovessa sekä monilla kesäleireillä. Mikael on myös luottamustehtävissä Suomen muusikkoyrittäjät ryn hallituksen puheenjohtajana.

Kristian Wahlström (kitara, yhtyeet, leirin taiteellinen- ja koulutusjohto) on valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia) musiikkipedagogiksi sekä suorittanut musiikinopetusta syventävän ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Hän on soittaa kitaraa The Mama King -yhtyeessä ja on aiemmin soittanut monissa bändeissä (mm. Mighty44, Teleks, Megaphone) sekä keikkaillut ja levyttänyt monien artistien kanssa (mm. Darude, Waldo´s People, Antti Tuisku, Kristiina Brask, Janina Frostell). Kristian soittaa monipuolisesti freelancekeikkoja ja on mukana lukuisissa coveryhtyeissä keskittyen rock- ja heavymusiikkiin. Kristian opettaa kitaransoittoa ja bändisoittoa Pop & Jazz Konservatoriossa, Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja Rockway-nettisivustolla, ja hänellä on kokemusta kaiken ikäisistä, tasoisista ja eri tavoin musiikillisesti suuntautuneista oppilaista aina varhaiskasvatuksesta ammattiopiskelijoihin asti. Kristian on osallistunut sähkökitaransoiton opetussuunnitelman uudistamiseen,  josta hän on myös kirjoittanut Thesis 2008-palkitun YAMK-lopputyönsä. Kristian on tohtorikoulutettava Helsingin yliopistolla ja tutkii väitöskirjatyössään rytmimusiikin pedagogiikkaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *